Melisse is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Melisse uit pure interesse het vak erfrecht gevolgd, destijds één van de grootste vakken. De nieuwsgierigheid die de aanzet was om dit vak te volgen, is sindsdien alleen maar toegenomen en Melisse is inmiddels gespecialiseerd op dit vakgebied.

Na haar studie is Melisse ruim tien jaar werkzaam geweest als juridisch medewerker, onder andere bij Wintertaling Advocaten, Kool Bloch Gavami Advocaten en Brenner Advocaten waar zij in dienst van erfrechtspecialist Toon Kool zich in vele erfrechtelijke zaken heeft verdiept waardoor zij momenteel een gedegen ervaring heeft verkregen op het gebied van het erfrecht. Melisse woont ook regelmatig bijeenkomsten van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland bij.

Met een inmiddels ruime ervaring was de overstap naar de advocatuur niet meer dan logisch. Als advocaat heeft Melisse zich verder gespecialiseerd in het erfrecht. Melisse heeft door al haar jaren ervaring meer dan voldoende kennis verworven om u als erfrechtadvocaat bij te staan.

Melisse is zeer gedreven om voor u het beste resultaat te behalen. Melisse vind het belangrijk om eerlijk te zijn over de haalbaarheid van een zaak, waarbij Melisse samen met u zal kijken naar alternatieve oplossingen indien de haalbaarheid in rechte laag is. Het uitgangspunt voor Melisse is echter dat vrijwel geen enkele zaak kansloos is. De afweging procederen of niet procederen maakt Melisse samen met u waarbij uw belang altijd voorop staat. Melisse gaat graag voor u aan het werk!

E-mail Melisse Mers: mers@brenneradvocaten.nl
of bekijk haar pagina op Linkedin.